Gemeentes

Elke gemeente heeft zo zijn eigen sportbeleid: zorgvuldig opgestelde doelen, de visie en de lange termijnambities staan op papier. Nu alleen de uitvoerende fase nog! Dit is het moment waarop NBSS in beeld komt. Natuurlijk zijn wij uitstekend in staat om sportbeleidsmedewerkers te voeden met ideeën, maar onze kracht zit hem in de uitvoering.

Binnen alle projecten van Nationaal Bureau Sport Stimulering zoeken we de samenwerking met gemeenten, het onderwijs, de kinderopvang, sportverenigingen, cultuurorganisaties, de wijk en het bedrijfsleven. Door de verbinding te zoeken in sport, en een gezonde levensstijl inclusief de bewustwording die daarbij hoort samen te brengen, komen mooie projecten tot stand.

 

Sport die bij je past!

Daarbij weten wij ons gesteund door onze basisgedachte: een sport die bij je past houd je langer vol, levert plezier en zichtbaar resultaat. Dát telt! Daarom werken wij bijvoorbeeld al in groep 4 van de basisschool met sportkeuzetesten. Daarom laten wij trainers op scholen enthousiast vertellen over de sport van hun keuze, zodat de drempel naar een sportvereniging lager wordt. Daarom organiseren wij sport(keuze)evenementen van de gemeente. Zo geven wij als onafhankelijke partij handen en voeten aan het sportbeleid van gemeenten.

Meer informatie over onze sportkeuzetesten? Meedenken bij de inzet van een bewustere sportkeuze? Neem vrijblijvend contact op via 035 30 30 030 of vul onderstaand contactformulier in;

 

Contactformulier

  • Voer een getal tussen 5 en 7 in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.