Jaarafsluiting 15 juli 2022

Op vrijdag 15 juli sluiten we bij Nationaal Bureau Sport Stimulering met alle collega’s een veelbewogen schooljaar af. Via deze weg nodig ik je graag uit om vanaf 18.00 uur binnen te lopen op ons hoofdkantoor aan het Zuidereind 5 in Baarn om aan te schuiven bij de barbecue. Onder het genot van een drankje en sportief avondprogramma sluiten we het afgelopen schooljaar af en wensen elkaar een zonnige zomer toe!

Programma

  • Start/inloop: 18:00-18:30
  • BBQ: 18:30-20:30
  • Laddercompetitie: 20:30-21:00
  • Borrel: 21:00-?

Fotograaf

Daarnaast zal er een fotograaf aanwezig zijn die voor de nieuwe collega’s een portretfoto zal maken die je kunt gebruiken als profielfoto op je sociale (zakelijke) kanalen. Daarnaast kan het zijn dat we deze foto voor promotie doeleinden gebruiken voor het werven van nieuwe collega’s. Als dit op grote schaal plaats vindt d.m.v. een campagne dan zullen we dat altijd van tevoren vragen.

Kleding

Je hebt een aparte mail gehad omtrent het bestellen van kleding voor volgend schooljaar. Indien je dit op tijd hebt gedaan ligt je kleding klaar om mee te nemen. Loop bij Jesse langs en hij zal je kledingpakket overhandigen.

Voor de nieuwe collega’s en collega’s die nog niet hebben besteld en twijfelen over de maat van de kleding organiseren we op vrijdag 15 juli ook een pasmoment voor bedrijfskleding, zodat je kunt uitzoeken of, en zo ja welke kleding je wil aanschaffen voor aankomend schooljaar. Indien je hiervan gebruik wilt maken kan je dit aangeven in het opmerkingenveld op het aanmeldformulier en loop ook hiervoor even bij Jesse langs.

Graag vernemen we je aanwezigheid via onderstaand contactformulieren, zien we je dan?

NBSS Jaarafsluiting 15 juli 2022

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.