Stage HR – Recruitment – NBSS Holding

Volg je een opleiding HRM, Personeelszaken of doe je een commerciële/bedrijfskundige studie en ligt je interessegebied op HR? Dan heeft NBSS Holding, met o.a. de merken Sportdocent, Sportivun en Nationaal Bureau Sport Stimulering (NBSS), dé stageplek voor jou!

WAT GA JE DOEN?

De initiatieven die onder NBSS Holding vallen, zetten zich landelijk én buiten de landsgrenzen in om sport te stimuleren en professionaliseren. Zo geven er namens Sportdocent gymdocenten les op scholen, organiseert Sportivun iedere schoolvakantie sportkampen voor kinderen in Nederland en op het hoofdkantoor van de NAVO en helpt NBSS gemeenten om het sportbeleid te vormen en uit te voeren.

NBSS Holding vervult als moedermaatschappij verschillende staffuncties, zoals financiële administratie, personeelszaken, marketing en verkoop. Hier hoort ook het werven van nieuwe collega’s bij en daar kom jij in beeld!

Als recruiter ga je actief op zoek naar de juiste mensen voor beschikbare functies. Het is hiervoor belangrijk dat je inhoudelijk betrokken bent bij vrijwel alles wat er gaande is. Je moet immers begrijpen wat het werk inhoudt, zodat je de meest geschikte kandidaat kunt vinden. Praktijkervaring opdoen, bijvoorbeeld op een sportkamp, is dan ook bespreekbaar.

WIE ZOEKEN WIJ?

Iemand die het gaaf vindt om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen binnen een organisatie. Die niet bang is om de telefoon op te pakken. Die leergierig, gemotiveerd en energiek is. Die een actieve bijdrage wil leveren binnen de organisatie. En, niet onbelangrijk: we zoeken iemand die nooit als eerste naar huis gaat op de vrijdagmiddagborrel.

Dat laatste zal wellicht meewegen in het besluit om je na de stageperiode aan te nemen, want een baan ligt zeker in het verschiet! Om voor de stage en deze doorgroeimogelijkheden in aanmerking te komen, dien je een derde- of vierdejaars hbo’er of vierdejaars mbo’er te zijn en minstens drie dagen in de week beschikbaar zijn.

WAT HEBBEN WE TE BIEDEN?

Je komt in ambitieuze organisatie uit Baarn terecht. Het team bestaat uit voornamelijk jonge, hbo opgeleide professionals. Daardoor is de energie op de werkvloer hoog en hiërarchie minimaal. Er heerst een open cultuur waarin je jezelf kunt ontwikkelen en ontplooien.

Bovendien is de werksfeer heel relaxed en vinden er, naast epische vrijdagmiddagborrels, geregeld werkuitjes en -evenementen plaats. Tijdens de stage word je structureel goed begeleid en krijg je ruimte om eigen initiatieven uit te werken.

Ben je enthousiast over deze vacature, upload dan je cv via onderstaand formulier. Stage omschrijving (bijvoorbeeld: eisen vanuit de opleiding, persoonlijke leerdoelen en motivatie) kun je toevoegen in het opmerkingenveld.

Vacature HR - recruitment

Vacature HR - recruitment
  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *