Stage Sportkunde – Nationaal Bureau Sport Stimulering september 2019

Vind jij sportactiviteiten voorbereiden en uitvoeren leuk om te doen? Wil jij ervaren hoe het is om met verenigingen en scholen te communiceren over het sportbeleid in de gemeente? Wil jij dat jouw stage een combinatie is tussen het werken op kantoor en de uitvoering in de praktijk? Dan is NBSS op zoek naar jou!
Voor het organiseren en uitvoeren van sportactiviteiten in diverse gemeenten is NBSS op zoek naar een 2e of 3e jaars Sportkunde stagiair die het leuk vindt om het sportbeleid in gemeenten te helpen organiseren en uitvoeren.

Nationaal Bureau Sport Stimulering

Nationaal Bureau Sport Stimulering (NBSS) heeft een tweeledig doel; zowel het stimuleren als het professionaliseren van sport in Nederland. Dit altijd met als uitgangspunt: ‘als je een sport doet die bij je past, is het leuker om te doen en zal je het langer en actiever beoefenen’.

Om de doelen te bereiken zet NBSS meerdere initiatieven in, op dit moment: Sporttest, Sportdocent, Sportscholing, Sportinfunctie en sportkampen van Sportivun.

NBSS en gemeenten

NBSS wil sport stimuleren en verder professionaliseren. Is er een sportbeleid opgesteld, dan denkt NBSS vanuit haar ervaring en expertise mee over de ‘puntjes op de i’. Maar daarna steken wij vooral graag de handen uit de mouwen: op school, in de wijk, op het veld en langs de lijn.

Denk daarbij aan het verzorgen van gymlessen op scholen, sport in de wijk en de organisatie van uiteenlopende sportevenementen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een 100% gemotiveerde stagiair die het cool vindt om sportactiviteiten te organiseren en in contact te zijn met scholen en verenigingen in diverse gemeenten. Je bent niet bang om de telefoon op te nemen, vindt het leuk om doelen te bereiken met een jong en enthousiast team en staat ervoor open om veel nieuwe dingen te leren op het gebied het uitvoeren van gemeentebeleid.

Wat hebben we te bieden

Nationaal Bureau Sport Stimulering is een jong bedrijf dat is gevestigd in Baarn, waar je je carrière een kickstart kunt geven! We hebben een jong en enthousiast team dat met elkaar hard bezig is om de gestelde doelen te bereiken. Dit team bestaat uit vnl. HBO opgeleide professionals op gebied van (online) marketing, sport, evenementen en communicatie.

Naast hard aan de slag om de doelen te bereiken, hebben we natuurlijk epische vrijdagmiddagborrels, gave evenementen en een relaxte werksfeer.

Ben je enthousiast over deze vacature, upload dan via onderstaand formulier .

Stagevacature sportbegeleider

Stagevacature sportbegeleider
  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.
  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *