Stagevacature – Marketing Medewerker NBSS

Stagevacature – Marketing Medewerker NBSS
Nationaal Bureau Sport Stimulering is op zoek naar een stagiair marketing voor de promotie en marketing van de diensten van NBSS. Ben jij die enthousiaste en leergierige student die ons team wil komen versterken? Solliciteer dan snel via onderstaand formulier!

Wie zijn wij?
Nationaal Bureau Sport Stimulering heeft als doel om de sport in Nederland verder te professionaliseren en stimuleren. NBSS voor het sportbeleid uit voor diverse gemeentes in Nederland. Tevens zet NBSS diverse combinatie functionarissen in om het sportbeleid in gemeenten een belangrijke impuls te geven.

Tevens zet NBSS de succesvolle sportimpuls van Sporttest in om leerlingen op basisscholen in heel Nederland te testen op hun talenten en verbeterpunten in diverse sporten.

Wat zijn je taken?
Voor de diensten van NBSS zijn we opzoek naar een enthousiaste stagiair die ons komt ondersteunen bij de marketing en promotie. Tevens komen er veel organisatorische taken bij.

Ondanks dat dit een hele praktische stageplek is, is er uiteraard ook ruimte voor het ontwikkelen van promotieplannen en het doen van onderzoek.

Wie zoeken wij?
Ben jij enthousiast, leergierig, en doe je een HBO of MBO marketingopleiding? Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage in de periode van september tot februari? Grijp dan nu je kans en upload dan onderstaand snel je C.V. en motivatiebrief!