Stagevacature projectmanager kinderopvang september 2019

Vind jij het leuk om voor een jong en innovatief sportbedrijf het kinderopvang project verder door te ontwikkelen? Vind je het daarnaast leuk om het project van a-z te beheren en verantwoordelijkheid over te nemen. Dan is Nationaal Bureau Sport Stimulering opzoek naar jou!

WIE ZIJN WIJ?

Nationaal Bureau Sport Stimulering (NBSS) stimuleert en professionaliseert sport in Nederland – in de breedste zin van het woord.

Om dit te bereiken zetten wij vijf ijzersterke initiatieven in, elk met een eigen doelgroep: Sporttest, Sportinfunctie, Sportscholing, Sportivun en Sportdocent. De gemeenschappelijke deler? Als je een sport kiest die bij je past, is het leuker om te doen en boek je concrete resultaten. Zo houd je het langer vol en zal je er helemaal voor gaan! Dat is het diepgewortelde uitgangspunt van NBSS.

Alle initiatieven van NBSS maken een ambitieuze groei door. Waarbij bijvoorbeeld Sportivun zelfs de grens over gaat om vakantiekampen te organiseren voor kinderen van NAVO-medewerkers op het hoofdkantoor in Brussel.

FUNCTIEOMSCHRIJVING projectmanager kinderopvang.

Als stagiair projectmanager kinderopvang ben je verantwoordelijk voor (door)ontwikkelen van het kinderopvang initiatief. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het hele proces, van werving en selectie tot planning en facturatie. Je beheerst het hele proces in samenwerking met collega’s van NBSS. Je bent centraal aanspreekpunt in de rol als projectmanager kinderopvang.

BEDRIJFSCULTUUR.

Je maakt onderdeel uit van een team van jonge, gedreven mensen met afgeronde hbo-opleidingen in verschillende vakgebieden. Eigen initiatief en een groot verantwoordelijkheidsgevoel staan hoog in het vaandel en servicegericht bouw je samen met collega’s aan een mooie en hard groeiende sportorganisatie. Kenmerkend voor de bedrijfscultuur is het kantoor in Baarn, dat grotendeels bestaat uit flexibele werkplekken. Van directeur tot stagiair: iedereen werkt naast én met elkaar. Dit leidt tot een leuke, kwalitatieve en effectieve manier van werken binnen het team.

WIE ZOEKEN WIJ?

Een zelfstandige stagiair die het leuk vindt om een snel groeiend project verder door te ontwikkelen en samen met de collega’s van NBSS een mooie doorontwikkeling te realiseren. Je vind het leuk om in een jong, snel groeiend bedrijf te werken en jou steentje bij te dragen in het stimuleren van sport in Nederland. De stage periode start vanaf september 2019 tot en met januari 2020.

WAT BIEDEN WIJ?
  • Een zelfstandige plek in een enthousiast en ambitieus team
  • Een leuke leeromgeving om jezelf verder te ontwikkelen
  • De mogelijkheid om met Nationaal Bureau Sport Stimulering door te groeien tot een grote nationale én internationale speler binnen de sportbranche

Woon jij in de omgeving van Baarn en ben je de stagiair die we zoeken? Upload dan onderstaand je cv en motivatiebrief.

Stagevacature projectmanager kinderopvang

Stagevacature projectmanager kinderopvang
  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *