Stagevacature Websitebeheer en doorontwikkeling september 2019

Vind jij het leuk om voor een jong en innovatief sportbedrijf de websites te beheren en door te ontwikkelen? Vind je het daarnaast leuk om je ook in te zetten voor de online marketing en wil je jouw steentje bij dragen in het stimuleren van sport in Nederland? Dan is Nationaal Bureau Sport Stimulering opzoek naar jou!

WIE ZIJN WIJ?

Nationaal Bureau Sport Stimulering (NBSS) stimuleert en professionaliseert sport in Nederland – in de breedste zin van het woord.

Om dit te bereiken zetten wij vijf ijzersterke initiatieven in, elk met een eigen doelgroep: Sporttest, Sportinfunctie, Sportscholing, Sportivun en Sportdocent. De gemeenschappelijke deler? Als je een sport kiest die bij je past, is het leuker om te doen en boek je concrete resultaten. Zo houd je het langer vol en zal je er helemaal voor gaan! Dat is het diepgewortelde uitgangspunt van NBSS.

Alle initiatieven van NBSS maken een ambitieuze groei door. Waarbij bijvoorbeeld Sportivun zelfs de grens over gaat om vakantiekampen te organiseren voor kinderen van NAVO-medewerkers op het hoofdkantoor in Brussel.

FUNCTIEOMSCHRIJVING websitebeheer en doorontwikkeling.

Als stagiair Websitebeheer en ontwikkeling ben je verantwoordelijk voor (door)ontwikkelen van de een multi-site via wordpress. Mogelijk kan jij je ook bezig gaan houden met de online marketing via Google of Facebook  opmaken en aanleveren van promotiemateriaal. Je bent centraal aanspreekpunt in de rol van websitebeheer.

BEDRIJFSCULTUUR.

Je maakt onderdeel uit van een team van jonge, gedreven mensen met afgeronde hbo-opleidingen in verschillende vakgebieden. Eigen initiatief en een groot verantwoordelijkheidsgevoel staan hoog in het vaandel en servicegericht bouw je samen met collega’s aan een mooie en hard groeiende sportorganisatie. Kenmerkend voor de bedrijfscultuur is het kantoor in Baarn, dat grotendeels bestaat uit flexibele werkplekken. Van directeur tot stagiair: iedereen werkt naast én met elkaar. Dit leidt tot een leuke, kwalitatieve en effectieve manier van werken binnen het team.

WIE ZOEKEN WIJ?

Een zelfstandige stagiair website beheerder die onder andere op creatieve wijze verantwoordelijkheid neemt voor het beheren en doorontwikkelen van de website. Je vind het leuk om in een jong, snel groeiend bedrijf te werken en jou steentje bij te dragen in het stimuleren van sport in Nederland. De stage periode start vanaf september 2019 tot en met januari 2020.

WAT BIEDEN WIJ?
  • Een zelfstandige plek in een enthousiast en ambitieus team
  • Een leuke leeromgeving om jezelf verder te ontwikkelen
  • De mogelijkheid om met Nationaal Bureau Sport Stimulering door te groeien tot een grote nationale én internationale speler binnen de sportbranche

Woon jij in de omgeving van Baarn en ben je de stagiair die we zoeken? Upload dan onderstaand je cv en motivatiebrief.

Stagevacature Websitebeheer en doorontwikkeling

Vacature ondersteunend personeel
  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *