Vacature: Administratief Medewerker bij Nationaal Bureau Sport Stimulering

Ben jij een administratief medewerker die enthousiast is en gestructureerd te werk gaat? Woon je ook nog eens in de omgeving van Baarn? Dan is Nationaal Bureau Sport Stimulering op zoek naar jou!

 

Wie zijn wij?

Nationaal Bureau Sport Stimulering (NBSS) stimuleert en professionaliseert sport in Nederland – in de breedste zin van het woord.

Om dit te bereiken zetten wij vijf ijzersterke initiatieven in, elk met een eigen doelgroep: Sporttest, Sportinfunctie, Sportscholing, Sportivun en Sportdocent. De gemeenschappelijke deler? Als je een sport kiest die bij je past, is het leuker om te doen en boek je concrete resultaten. Zo houd je het langer vol en zal je er helemaal voor gaan! Dat is het diepgewortelde uitgangspunt van NBSS.

 

Functieomschrijving.

Als administratief medewerker bij NBSS ben je verantwoordelijk voor de facturatie en het debiteurenbeheer. Het voorbereiden, maken, versturen en controleren van facturen zijn hierbij belangrijke taken.

 

Aanvullend bereid je de boekhouding voor de accountant voor en het accordeer je inkoopfacturen. Daarnaast maak, beheer en controleer je personeelscontracten en personeelsdossiers. Als neventaak bied je ondersteuning in het CRM-beheer, neem je de telefoon op en schakel je deze door naar de juiste collega.

 

Bedrijfscultuur.

Je maakt onderdeel uit van een team van jonge, gedreven mensen met afgeronde hbo-opleidingen in verschillende vakgebieden. Collega’s hebben een flexibele werkhouding, wat leidt tot een leuke, kwalitatieve en effectieve manier van werken binnen het team. Eigen initiatief en een groot verantwoordelijkheidsgevoel staan hoog in het vaandel en servicegericht bouw je samen met collega’s aan een mooie organisatie.

Wie zoeken wij?

Een persoon die verantwoordelijkheid neemt voor het administratieve proces. Een gestructureerde manier van werken is je sterke kant, je hebt kennis en ervaring met het verwerken van gegevens voor facturatie en administratie in Microsoft Excel, Acces en Word (nieuwste versies). Ervaring met het bijhouden en verwerken van gegevens in CRM is een pré.

 

Wat bieden wij?

  • De arbeidsomvang is circa 12 uur per week.
  • Flexibele werkdagen in overleg, bijv. 2x 6 uur, 3x 4 uur of 4x 3 uur.
  • Een volwaardige plek in een enthousiast en ambitieus team.

 

Woon jij in de omgeving van Baarn en ben je de sportieve administratieve kracht die we zoeken? Upload dan snel je C.V. en motivatiebrief.

Reageren kan tot en met 3 december 2017.

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.