Vacature: Sportcoördinator bij Nationaal Bureau Sport Stimulering

Ben jij een sportieve teamplayer, heb je affiniteit met kinderen en woon je in de omgeving van Baarn? Dan is Nationaal Bureau Sport Stimulering op zoek naar jou!

 

Wie zijn wij?

Nationaal Bureau Sport Stimulering (NBSS) stimuleert en professionaliseert sport in Nederland – in de breedste zin van het woord.

Om dit te bereiken zetten wij vijf ijzersterke initiatieven in, elk met een eigen doelgroep: Sporttest, Sportinfunctie, Sportscholing, Sportivun en Sportdocent. De gemeenschappelijke deler? Als je een sport kiest die bij je past, is het leuker om te doen en boek je concrete resultaten. Zo houd je het langer vol en zal je er helemaal voor gaan! Dat is het diepgewortelde uitgangspunt van NBSS.

 

Functieomschrijving.

Als sportcoördinator lever je een actieve bijdrage aan de voorbereiding en uitvoering van sport- en beweegactiviteiten van NBSS. Dit zijn onder andere sportkampen met overnachting, meerdaagse sportieve dagkampen, sportdagen en clinics.

Wie zoeken wij?

Jij bent de sportprofessional met een afgeronde mbo-opleiding die het een uitdaging vindt om het beweegaanbod voor kinderen op een goede en aantrekkelijke manier te organiseren. Je draagt de gedachte van NBSS uit door tijdens iedere activiteit kinderen te laten ervaren hoe plezierig bewegen is. Daarin ben je creatief en vernieuwend.

 

Met kinderen van 4 t/m 16 jaar heb je de meeste affiniteit. Je bent pedagogisch sterk en kunt de kinderen daardoor op een enthousiaste manier motiveren en begeleiden, ieder kind op zijn/haar eigen niveau. Ook heb je een sportieve uitstraling en weet je hoe je een training moet geven.

 

Bedrijfscultuur.

Je maakt onderdeel uit van een team van jonge, gedreven mensen met afgeronde hbo-opleidingen in verschillende vakgebieden. Collega’s hebben een flexibele werkhouding, wat leidt tot een leuke, kwalitatieve en effectieve manier van werken binnen het team. Eigen initiatief en een groot verantwoordelijkheidsgevoel staan hoog in het vaandel en servicegericht bouw je samen met collega’s aan een mooie organisatie.

 

Wat bieden wij?

  • De arbeidsomvang is circa 16 uur per week tijdens schoolweken en 40 uur per week tijdens de schoolvakanties (gemiddeld 21,5 uur per week).
  • Een volwaardige plek in een enthousiast en ambitieus team.

 

Woon jij in de omgeving van Baarn en ben je de enthousiaste, pedagogisch sterke en sportieve kracht die we zoeken? Upload dan snel je C.V. en motivatiebrief.

 

Reageren kan tot en met 3 december 2017.

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.