vacature vormgever/ontwerper

Vind jij het leuk om voor een jong en innovatief sportbedrijf creatieve ontwerpen te bedenken, uit te werken en op verschillende manieren toe te passen? Vind je het daarnaast leuk om jouw steentje bij te dragen in het stimuleren van sport in Nederland? Dan is Nationaal Bureau Sport Stimulering opzoek naar jou!

Wie zijn wij?

Nationaal Bureau Sport Stimulering (NBSS) stimuleert en professionaliseert sport in Nederland – in de breedste zin van het woord.

Om dit te bereiken zetten wij vijf ijzersterke initiatieven in, elk met een eigen doelgroep: Sporttest, Sportinfunctie, Sportscholing, Sportivun en Sportdocent. De gemeenschappelijke deler? Als je een sport kiest die bij je past, is het leuker om te doen en boek je concrete resultaten. Zo houd je het langer vol en zal je er helemaal voor gaan! Dat is het diepgewortelde uitgangspunt van NBSS.

Alle initiatieven van NBSS maken een ambitieuze groei door. Waarbij bijvoorbeeld Sportivun zelfs de grens over gaat om vakantiekampen te organiseren voor kinderen van NAVO-medewerkers op het hoofdkantoor in Brussel.

Functieomschrijving ontwerper/vormgever.

Als ontwerper en vormgever ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig bedenken, opmaken en aanleveren van promotiemateriaal. Daarnaast denk je na over de uitstraling van onze organisatie op alle gebieden. Van aankleding van evenementen, tot het ontwerpen van leskaarten. Je bent centraal aanspreekpunt in de rol van uitstraling en zorgt dat we op alle gebieden op de juiste manier naar voren komen.

Bedrijfscultuur.

Je maakt onderdeel uit van een team van jonge, gedreven mensen met afgeronde hbo-opleidingen in verschillende vakgebieden. Eigen initiatief en een groot verantwoordelijkheidsgevoel staan hoog in het vaandel en servicegericht bouw je samen met collega’s aan een mooie en hard groeiende sportorganisatie. Kenmerkend voor de bedrijfscultuur is het kantoor in Baarn, dat grotendeels bestaat uit flexibele werkplekken. Van directeur tot stagiair: iedereen werkt naast én met elkaar. Dit leidt tot een leuke, kwalitatieve en effectieve manier van werken binnen het team.

Wie zoeken wij?

Een zelfstandige ontwerper/vormgever die onder andere op creatieve wijze verantwoordelijkheid neemt voor het maken en ontwerpen van promotiemiddelen maar ook graag meedenkt in het ontwerpen en verbeteren van de uitstraling van de sportevenementen. Je vind het leuk om in een jong, snel groeiend bedrijf te werken en jou steentje bij te dragen in het stimuleren van sport in Nederland. Je vind het geen probleem met piekbelasting te werken rondom de vakanties.

Wat bieden wij?
  • De arbeidsomvang is op dit moment 8 uur per week, deze uren zijn flexibel in te vullen door de week heen, met als voorkeur 2 x 4 uur.
  • Een zelfstandige plek in een enthousiast en ambitieus team
  • Een marktconform salaris dat past bij onze nieuwe collega
  • De mogelijkheid om met Nationaal Bureau Sport Stimulering door te groeien tot een grote nationale én internationale speler binnen de sportbranche

Woon jij in de omgeving van Baarn en ben je de ontwerper/vormgever die we zoeken? Upload dan onderstaand je cv en motivatiebrief.

Reageren kan tot en met maandag 6 mei 2019.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Vacature ontwerper/vormgever

Vacature ontwerper/vormgever
  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.
  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *