EK 2024

Lieve Marianne,

JETZT GEHT’S LOS!!
Van vrijdag 14 juni tot en met zondag 14 juli begint het grootste en spannendste evenement van Europa: het EK Bier trinken und hamburgers essen in Deutschland!
Wat een vooruitzicht, JAWOHL!

Wie gaat er met de winst vandoor? Frankrijk met de altijd magische croissant, pistolet en baguetteformatie? Portugal met Mr. SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIUUUUUUUUUUHHHHHH? Het thuisland van Die Mansschaft of zijn de spreekkoren “It’s Coming Home, Football is Coming Home”, van de Engelsen eindelijk terecht? Misschien tovert Louis van Gaal wel nog wat uit zijn hoge hoed en staat er een Sneeuwvlokje langs de lijn die samen met ONS ORANJE de beker weer naar Nederland gaat brengen. Er zijn genoeg titelkandidaten. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben razend enthousiast!

Aber Natürlich willen we hier als NBSS, na de succesvolle EK 2021 en WK 2022 edities, weer een leuke competitie aan verbinden. Dit zal door middel van een Scorito – NBSS EK Poule gebeuren.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Inschrijven: Voor de deelname aan de poule vragen we een inleg van €5. Deze inleg zal gebruikt worden om de prijzenpot te vullen en uiteraard zullen er dit jaar ook weer wunderbare prijzen te verdienen zijn. Na het aanmelden via onderstaand formulier, krijg je op maandag 11 juni een betaalverzoek. LET OP: pas na deze betaling is je inschrijving voldaan en doe je officieel mee aan de NBSS-poule.
  • Bij onderstaand aanmeldformulier staan vijf extra vragen waarmee je kans kan maken op een van de extra prijzen.
  • Registreer je vervolgens (als je nog geen account hebt) via: Scorito en vul je voorspellingen in.
    Wij zorgen ervoor dat je met jouw profiel in de NBSS EK Poule terecht komt.

De deadline voor de inschrijving is op zondag 10 juni 23:59uur en de deadline voor de voorspellingen is vrijdag 14 juni 19:59 uur op Scorito.

Uns bleibt nichts anderes übrig dan te zeggen: op naar een mooi en succesvol EK!

Meestervoorspellers M en M!